tag:blogger.com,1999:blog-5385527366330679406.post6721526406103240568..comments2022-03-27T16:45:48.568+02:00Comments on Vegán Életízesítő: Gluténmentes vegán padlizsános pizzaVarga-Tímár Melindahttp://www.blogger.com/profile/03915723285444205455noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5385527366330679406.post-48229224874023451622016-06-06T20:38:52.581+02:002016-06-06T20:38:52.581+02:00Szia Györgyi!
Lehet anélkül is, többet kell tenni ...Szia Györgyi!<br />Lehet anélkül is, többet kell tenni bele valamelyik másik lisztből, vagy csicseri liszttel helyettesíthető. Igazából úgy variálhatók a lisztek, ahogy szeretnéd. Az olíva olaj miatt nem lesz száraz, sem kemény és az útifű miatt sem. Szombaton sütöttem, ma még nagyon jó puha volt melegítés után. 180 fokon kb. 40 percig sütöttem, de nem tudok pontos időt, figyelni kell, hogy mikor pirult meg. :) Varga-Tímár Melindahttps://www.blogger.com/profile/03915723285444205455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5385527366330679406.post-88942818402303312672016-06-06T20:22:31.909+02:002016-06-06T20:22:31.909+02:00Nagyon jól néz ki! Azt hiszem kipróbálom,bár köles...Nagyon jól néz ki! Azt hiszem kipróbálom,bár köles lisztem nincs,lehet nélküle is?<br />Milyen lett a tésztája megsütve? Mennyire száraz vagy kemény? Hány fokon kell sütni és mennyi ideig? Köszi ha válaszolsz��Györgyihttps://www.blogger.com/profile/14435535116224618825noreply@blogger.com